Muzica ca o limba

Muzica este ca o pasare, traverseaza continente doar pentru a reveni din nou in primavara anului viitor. Muzica este ca un mar, ea are o suta de arome, sau fiecare straluceste. Muzica este ca un foc de tabara, straluceste mult timp dupa ce se adauga ultimul jurnal. Muzica este ca un limbaj, niciodata nu ramane fara lucruri de spus.

Muzica si diferentierea ei

Muzica si diferentierea ei

Ceea ce diferentiaza muzica buna” de cea „mai putin buna” este, în opinia mea, modul in care aceasta reuseste sa impresioneze analizatorul auditiv (urechea) al majoritatii prin substratul afectivemotional pe care-l contine (asta daca acesta exista; vom vedea mai incolo ca nu exista mereu).

Genuri de muzica

Dubstep – Dubb – este un gen de muzica, care si-a facut aparitia in anul 1999 la nivel experimental, reprezentand genul de muzica breakbeat si drum 'n bass.

Dubstep-ul are ca si caracteristici un tempo cuprins intre 130-148 bpm (batai pe minut) bazat pe sincronicitate apartinand genului de muzica dance electronic continand bass puternic si putina voce.

A devenit foarte popular in anii 2012 2013 prin dubstep mix dubtep remix ale unor melodii deja existente. existand o increngatura intre epic,medieval si dubstep sub denumirii ca epic dubstep remix sau war dubstep mix.