Gospel

Gospel

Muzica gospel provine de la sclavii afro-americani, care au adus propriile traditii muzicale, din Africa in America si au fuzionat aceste traditii cu vechi imnuri crestine. Mai multe dintre aceste tehnici, inclusiv nota de albastru si sincopa, face ca muzica gospel sa fie diferita fata de alte tipuri de muzica din lume.

Chicago

Cand ne gandim la Chicago, primul lucru care ne vine in minte este ca acesta, este considerat ca fiind unul dintre orasele bogate din Statele Unite ale Americii. Aceasta bogatie i se trage din diferitele arome ale diversitatii culturale. Dintre toate aceste culturi, muzica de la Chicago a reusit sa ne atraga spre ea de-a lungul anilor. Chicago are un background cultural puternic din cele mai vechi timpuri.

Muzica live

Nunta este o ocazie speciala pentru toata lumea, de aceea, este important sa alegeti muzica live, pentru a face un eveniment de neuitat. Motivul este, evident, ca doriti sa faceti cel mai romantic si memorabil moment din viata voastra. Pentru cele mai multe cupluri, alegerea muzicii perfecte de dans este o parte importanta a celebrarii nuntii.