Vioara

Vioara este una dintre cele mai populare instrumente muzicale, care face parte din familia mai mare a sforilor. Originea echipamentului dateaza din secolul al XVI-lea in Italia, care a fost mai departe modificata prin secolul al XVIII-lea si al XIX-lea. Game largi de genuri muzicale, cum ar fi muzica clasica, jazzul, rock and roll-ul, muzica baroca si soft rock-ul sunt incomplete, fara prezenta unei viori. Ea are o forma de arc special, care face mai usor pentru un muzician, sa controleze comportamentul mecanic si dinamic al instrumentului. Fara indoiala, acest dispozitiv muzical remarcabil are un farmec aparte in sunetul care atrage atentia ascultatorilor fara efort.

Valsul Vienez

Valsul Vienez este ceva de care orice vizitator la Viena, nu trebuie sa uite sa se bucure si sa exploreze, este ca o traditie in acest oras minunat. Desi Valsul Vienez este un dans, muzica este la fel de veche ca si pasii. Originile acestui dans, merg dincolo de secolul al 18-lea ca urmare a proliferarii asa-numitului stil de viata burghez. Valsul este un dans aristocratic si muzica este rafinata si formala. Fara nici o indoiala, acest rafinament este ceva ce o multime de oameni, il gasesc a fi duios, ca si cum ai trai experienta unui basm. In secolul al 19-lea, valsul a devenit unic, cu ajutorul lui Strauss si Lanner, doi compozitori prolifici, care au adus muzica vieneza si dansul la un nivel mai accesibil in salile de dans.

Popularitatea muzicii pop

Popularitatea muzicii pop

Muzica pop isi are originea in Europa. Dupa cresterea ei in SUA, a capatat treptat influente jazz, blues, rock, rap, folk, soul. Mass-media a propulsat muzica pop in lume, formand o mare industrie si cultura de muzica pop. Datorita popularitatii, vietii, creativitatii, diversitatii si simplitatii, in acelasi timp, a reflectat expresia directa a mintii oricaruia dintre noi. Continutul si tema se bazeaza pe dragoste, familie si inspiratie, cu diferite stiluri de sentimente si experiente psihologice pe care oamenii contemporani le exprima. Astazi, este la fel de popular ca bel canto, canto popular si altele.