Dj-ul

Dj-ul

Daca sunteti un DJ , cel mai bun mod pe care le puteti invata sa interactioneze cel mai bine cu publicul este prin intermediul constant performante. Poti fi doar un DJ bun, daca sunteti in sincronizare cu starea de spirit a multimii si ceea ce le ofera. Un mare DJ stie exact cum sa actioneze si sa reactioneze in timp ce efectueaza in fata unei multimi. Ei fac acest lucru prin a fi vigilent din multime si sunt gata pentru a aduce ceva nou, daca asta este ceea ce vrea publicul. Un DJ care stie ce face el va aduce o anumita cantitate de energie si entuziasm la masa si se va face o incercare de a oferi cel mai bun spectacol posibil. Un DJ care danseaza si se misca capul lor cu muzica va fi mai implicat cu multimea in loc de cel care tocmai se afla inca intr-o singura pozitie.

Trupa Grimus

In Your Eyes, una dintre cele mai indragite piese ale formatiei Grimus, a fost aleasa pentru a face parte din coloana sonora a celui mai recent film romanesc intrat in cinematografe, Love Building! In Your Eyes, una dintre cele mai indragite piese ale formatiei Grimus, a fost aleasa pentru a face parte din coloana sonora a celui mai recent film romanesc intrat in cinematografe, Love Building! Dupa o vara incarcata, in care clujenii de la Grimus au bifat aparitii la cele mai importante festivaluri romanesti (B’estfest, Peninsula etc), dar si prezenta in line-up-ul unui festival international important precum Arezzo Wave – Italia, trupa s-a bucurat de aprecierea primita din partea realizatorilor Love Building, acestia fiind cei care si-au dorit ca piesa In Your Eyes sa faca parte din soundtrack-ul filmului.

Bob Marley

Multi dintre noi isi amintesc muzica minunata si evocativa creata de Bob Marley pentru lume, muzica ce, desi au trecut cateva decade, ramane universala si placuta pentru foarte multi. Bob Marley a fost numit Primul Superstar al lumii a treia, Profetul Rasta, vizionar si artist revolutionar. Aceste denumiri nu au fost intotdeauna doar metafore. Se cunoaste ca Bob Marley a fost unul dintre cei mai carismatici si provocatori artisti ai timpurilor noastre. Cariera artistului s-a intins vreo 20 de ani. In tot acest timp, artistul a si-a fostmat un stil inspirat in toate aspectele de progresul muzicii jamaicane, de la ska la raggae-ul contemporan. Cresterea a fost bine reflectata in maturitatea muzicii celor de la Wailers.