Mii de melodii

Mii de melodii

Exista o multime de diferite acorduri. Aceasta include acorduri de baza importante, acorduri suspendate, si multe altele. Trei acorduri sunt esential sa se stie. Fara cunoasterea acestor acorduri primare, nu va fi capabil de a juca unele dintre melodiile pe care doriti sa. Pe de alta parte, odata ce stii cum functioneaza cele trei acorduri, veti avea capacitatea de a reda mii de melodii. Aceasta include rock, pop, country, folk, blues, gospel si alte stiluri de muzica. Amploarea poate fi folosit pentru a afla acordurile primare ale unei anumite cheie. Ca un exemplu, n cheia de C, vom folosi scara C Major. Este note sunt C , D , E , F , G , A , si B. Formula este I – IV – V. Acest lucru inseamna ca vom lua primele, al patrulea, al cincilea si notele de scara pentru a afla acorduri primare in cheia de C. Sunt C, F, si G. Cand joci C, F, G si acorduri, sunteti joc cele trei acorduri principale in cheia de C. Puteti juca literalmente mii de melodii cu doar aceste acorduri. Va rugam sa retineti ca nu exista sparturi sau apartamente in scara C Major .

Bruce Springsteen

Al 18-lea album al lui Bruce Springsteen, High Hopes, a fost lansat la inceputul anului 2014 si dispune de contributia E Street Band si a lui Tom Morello, anterior, un membru al Rage Against The Machine (RATM). In plus fata de linia de mai sus, E Street Band, unele materiale inregistrate anterior de catre membrii decedati Clarence Clemmons si Danny Federici, sunt, de asemenea, incluse in mix. Compus din melodille re-inregistrate, acoperind cursul carierei lui Springsteen, albumul a venit de la convingerea ca piesele merita revizuirea si inregistrarea studio corespunzatoare. Sunetul stratificat al lui Springsteen, semnatura lui, este mai clara decat oricand, cu sunetele de chitara serpuite si trompete, stapanite la cea mai inalta calitate. Chiar daca el merge spre 65 de ani, vocea lui inca mai are aceeasi putere, vigoarea si timbrul vocal pe care l-am auzit de atatia ani. Asa cum este de obicei in cazul de muzicii lui Springsteen, aranjamentele transforma cantecele oarecum rock in imnuri sofisticate.

Muzica Noua hot

Songeist.com este un nou web-site-ul de muzica fierbinte care ii motiveaza pe noi trupe pentru a obtine a inceput si sa vanda muzica online. Fanii pot obtine muzica, asculta mostre de muzica si de a contribui la grupul de muzica. Noi artistii pot intelege cum de a promova un grup. Este o lume cu totul noua in fierbinte nou depunerea muzica! La momentul in care au un site pe termen scurt, dar in cateva saptamani, timp de mai multe vor lansa site-ul complet, cu multe functii interesante, care se va stabili de mai sus alte site-uri pentru a asculta muzica. Este esential sa se stie cum de a spori o trupa, dar fara muzica fierbinte nou nu exista practic nimic pentru a promova. Deci, cum te duci despre inceputul de noi trupe? Este extrem de important de a asculta de orientare de la altii in grupul de muzica, in scopul de a imbunatati asculta unul de la capacitatea de supunere muzica.