Stilul vestimentar al vedetelor

Stilul vestimentar al vedetelor

Excentrici sau nu, corpolenti sau slabi, blonzi sau bruneÈ›i, vedetele internaÈ›ionale cand apar pe covorul roÈ™u sunt mereu impecabile. Astăzi vreau sa discutam despre câteva vedete cărora le ador stilul: Justin Biber – cu stilul Swag arata foarte bine cand e îmbrăcat class este perfect; Nicky Minaj-mereu isi etalează formele, chiar are cu ce are un like; Lady Gaga – mereu apare in È›inute excentrice dar ne place ca iese in evidentă. Toti au un stil de nota 10!

Termenul de muzica noua

Termenul de muzica noua

Cand spui muzica noua la ce te gandesti? La noile hit-uri care abia au aparut pe piata la la muzica noua pe care abia ai intanlit-o. Hai sa-ti dau un exemplu: daca un prieten iti arata o melodie din 2010 cand o pui la playlist te gandesti “am muzica noua in telefon “ dar putem si numi o melodie care abia a aparut pe piata muzica noua, spre exemplu Inna-yalla. Sincer sa va spun nu stiu la ce sa ma gandesc cand spun “muzica noua “… Tu la ce te gandesti?

Cele mai noi hit-uri.

Fiecare dintre noi avem un artist preferat si asteptam cu sufletul la gura piesa noua. Eu spre exemplu sunt fan DOC si de cand a scos melodia “Pierdut bulletin “ cu Motzu si Smiley o ascult incontinuu. Printre cele mai noi piese se numara si : Carla’s Drea – Te rog, Adda-Lupii si Inna-Yalla. Toate aceste hituri se pot auzi la radio si la TV .