Bubuiala

Bubuiala

„Bubuiala aia din cluburile alea e muzica fără sens pentru oameni beÈ›i sau DrogaÈ›i !” Asa spunea mamaia, dar ea nu È™tia ca acest tip de muzica este cea mai buna. Muzica de club are un impact pozitiv pentru tine si psihicul tau, iti da energie, te face sa zâmbeÈ™ti si sa te simti bine. Aceasta „bubuiala” este mai mult de atat, este o combinare a mai multor melodii sa sune bine si sa te faca sa te misti.

Cea mai mare descoperire

Muzica este una dintre cele mai mari descoperiri ale lumi! Muzica iti poate schimba starea de spirit, te poate face sa zambesti si sa vezi viata cu alti ochi, unii o numesc chiar un mod de viata chiar daca altii ii spun simplu “muzica “. Datorita sistemului nostru auditiv percepem muzica iar creierul proceseaza ce transmite acea melodie si pur si simplu ne schimba.

Artistii care fac muzica internatioanala

Artistii care fac muzica internatioanala

Cand spunem „muzica internaÈ›ionala ” ne gândim la cei mai mari artiÈ™ti cum ar fii: Justin Biber, Nicky Minaj sau 2pac. Avem mereu tendinÈ›a sa spunem ca artiÈ™tii internaÈ›ionali sunt mult mai buni dar ne înÈ™elam cum si ei au muzicieni mai putin cunoscuÈ›i asa avem si noi. Din cauza ca ne fixam atenÈ›ia pe muzica internaÈ›ionala uitam de muzica noastră naÈ›ionala care dupa părerea mea poate È›ină piept, chiar sa domine piaÈ›a muzicii.