Muzica ne prosteste

Muzica ne prosteste

Muzica noua prosteste lumea? Am auzit in ultima perioada ca muzica noua prosteste societatea. Unii spun ca ne prostesc datorita mesajelor ascunse din versurile si instrumentalul de pe fundal dar altii spun simplu:”Muzica noua ne prostestea datorita versurilor proaste, copii fredoneaza acele prostii cantate si ii prosteste si pe ei“ tu ce parere ai?

Muzica pe internet

Poti gasi pe internet absolut orice? Sa stii ca poti. Muzica online este mult mai mult decat vezi tu. De obicei cand cauti pe net cauti melodiile care iti plac tie sau care crezi ca iti vor place, dar este mai mult de atat. Pe internet sunt cateva milioane de melodii, mai mult sau mai putin bune, de artisti cunoscuti sau nu, frumoase sau nu. Muzica online este mult mai vasta decat pare.

Ce sunt vedetele?

Ce sunt vedetele? Vedetele de foarte multe ori nu sunt tocmai ce par, nu sunt mereu acele persoane perfecte cu viata perfecte. Dupa parerea mea vedetele sunt oameni simpli ca mine, ca tine, cu un talent aparte si au stiut sa si-l cultive. Aceste persoane chiar daca par a fii perfecte au si ele ca si noi greutati si nu e totul numai roz. Eu spun sa nu mai judecam dupa aparente.