Anul 2016 pentru cantareti

Anul 2016 pentru cantareti

Anul 2016 aduce reusite in cazul cantaretilor. Se pare ca toti sunt inspirati si scot melodii noi, una dupa alta. Printre cele mai ascultate melodii 2016 se numara: Delia (Guta ta), Andra (Iubirea schimba tot), Ami ft. Grasul XXL (3 lucruri) Robert Toma (Binele ce imi face rau), Corina (Neprevazut), Carla's Dreams (Aripile), Adda (Draga inima) sau Alina Eremia (Original) . Acesti artisti ne incanta auzul cu melodii bune, ce se afla in topurile de la radio si televizor.

Diferente si asemanari intre videoclipuri

Diferente si asemanari intre videoclipuri

Diferente si asemanari dintre videoclipurile noi si videoclipurile vechi . In videoclipurile vechi tinuta era altfel , coregrafia era altfel . In anii 2000 spre exemplu erau foarte des inatalnite acele grupuri de 3 fete care sunt in rochite scurte si danseaza , acum moda s-a schimbat , dar ce a ramas exact ca atunci in videoclipurile noi artistii apar si sunt mereu in centrul atentiei.

O melodie noua, cere un videoclip nou

O melodie noua, cere un videoclip nou

Cum o melodie noua, cere un videoclip nou, artistii nationali cat si internationali, s-au „supus” cerintelor si a dat publicului ce a dorit. O melodie poate sugera multe stari prin versurile ei, dar de asemenea si videoclipul ajuta sa accentuarea starilor transmise. M-am bucura sa vad o multime de videoclipuri noi, ca de exemplu cel al lui Willy William, melodia „Ego”. Desi este realizat intr-un spatiu inchis, piesa transmite un mesaj puternic, iar efectele, luminile si altele ajuta enorm.